Proven Sarajevo Proven Ltd Sarajevo
Slide background

Alatnica – Izrada posebnih alata i kalupa

PROVEN d.o.o. Sarajevo je s ciljem obezbjeđenja kvalitetne i kontinuirane tehničke podrške proizvodnom procesa, razvio vlastitu alatnicu. Aktivnosti tima zaposlenika angažovanih u alatnici, direktno su podržane i pod stalnim su nadzorom od strane tima inžinjera, tehnologa i drugih profesionalaca, od identifikovanja projektnog zadatka, projektovanja do same realizacije projekta i njegove primjene na našim mašinama. Alatnica je opremljena svom potrebnom opremom (mašinama i alatima za obradu metala) te može postići najviše postavljene ciljeve u pogledu izrade alata za termoformiranje plastične ambalaže.

Posjedovanje vlastite alatnice, omogućava visoki stepen fleksibilnosti proizvodnje i ispunjenje specifičnih zahtjeva naših kupaca, putem izrade posebnih alata, kalupa i slično.

Pored svakodnevnih poslova i aktivnosti koji se vrše u sklopu alatnice, usmjerenih na tehničku podršku zahtjevima proizvodnje, kao i razvoju novih proizvoda i tehničkih rješenja, Proven d.o.o. Sarajevo pruža usluge alatnice i za druga pravna lica.

Više informacija o našim uslugama alatnice, možete dobiti na direktan upit, putem e-mail adrese, fax-a, telefona, ili poštom:

Proizvodni pogon:
Proven d.o.o. Sarajevo
Adema Buće br. 148
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 33 65 14 07
+387 33 71 86 70
Fax: + 387 33 71 86 71
E-mail: proven@bih.net.ba

 


Top